Prvi pogoj je, da si polnoleten in se temu primerno odgovorno obnašaš. Pričakujemo dosledno spoštovanje pravil društva in splošnih ter varnostnih pravil.

Drugi pogoj je, da se nam pridružiš kot kandidat na šestih spopadih. Kjer zate veljajo pravila kot za polnopravne člane. Na teh prvih spopadih lahko sodeluješ s svojo opremo ali si jo sposodiš pri nas. V tem času boš pravočasno spoznal ali je airsoft zate, mi pa bomo spoznali tebe in imeli čas, se kot društvo odločiti ali si primeren za člana CAD.

V primeru, da te zavrnemo, ne sprejmi tega kot osebno žalitev, ampak odločitev, ki je obojestransko najboljša za vse. Poleg tega, lahko poskusiš v kakšnem drugem društvu.

Če pripomb čez tvojo igro in obnašanje ne bo, se boš po poskusnih spopadih pogovoril s predsednikom CAD, skupaj bosta ocenila ali si kompatibilen s CAD. Za tem te čaka le še podpis pristopne izjave, plačilo članarine in postaneš ponosen član CAD.

S 01.01.12, boš na prvem spopadu kot član (7.spopad), za udeležbo na medklubskih spopadih moral imeti predpisano CAD uniformo. Vse informacije najdeš v rubriki oprema&uniforma. Sicer CAD uporablja uniformo, ki temelji na uniformi enot US Ranger.