Pozdravljen, Gost
Uporabniško ime: Geslo: Pomni me

TEMA: MRČARA 2014

MRČARA 2014 28 Maj 2014 22:26 #215

nič od živali prej naštetih.. sam kuščarčki pa kakšna biba.. biba k ti zleze sej vete kam.. :D
  • tomy.jelen
  • tomy.jelen avatar
  • BREZ POVEZAVE
  • Administrator
  • Objav: 69
  • Prejem zahvale 4
Administrator je onemogočil možnost javnega nivoja zapisa.

MRČARA 2014 03 Jun 2014 08:47 #225

Ker Jelen ne zna postat, bom pa jaz:

PREVOZ:

V sredo proti večeru pride k meni Dom, prespi in v čertek zjutraj z nami naprej. V četrtek zjutraj do 00.30 pridejo DTI do mene, parkirajo vozilo pri meni in nato skupaj (Dom, Jelen, Vrač, DTI 3 kom) se pripeljemo do zbora pri mesninah. Dom pobere Splinterja in Tomcata kateri poberejo Tomeka pri njemu doma (oprema Splinterja in Tomcata v kombi). Kombi pobere Markota v Štorah. Skupaj se dobimo v Rog. Slatini od koder skupaj nadaljujemo pot.

Kombi: Jelen, Vrač, Marko, Izi, Nejc in Miha
Opel: Dom, Tomcat, Splinter in Tomek

V nedeljo gredo domov skupaj Dom, Tomcat, Marko in Iztok. Peljejo skozi LJ kjer odložijo Iztoka, nadaljujejo v Celje od tam naprej Dom sam proti domu (prosim Tomcata in Markota da se izemnjujeta od Splita do Celja ker Dom sam potuje še 250km proti domu).

V torek gremo ostali domov s kombijem direktno v Celje. Od mene gresta Grašiča nato s svojim vozilom v LJ.

V primeru, da Dom ne gre z nami, prosim da Splinter posodi megana ali Vrač pasata Markotu, Tomcatu in Iztoku ki gredo v nedeljo domov.

Zadeva je premišljena in izvedljiva.

Samo za info:

Kombi poraba 10,0l na 100km Celje-SPlit-Celje 1100km = 110l x 1,36 = 150 EUR + cestnina (60E) = 210 EUR
Osebno vozilo poraba cca 7l na 100km CE-ST-CE 1100km = 77l x 1,36 = 105 EUR + cestnina (50E) = 155 EUR

Skupni znesek obeh vozil je 365 EUR katerega delimo na 10 kom = 36.50 EUR/osebo

Če gredo DTI s svojim vozilom se znesek deli s 7 kom = 52,20 EUR/osebo

Če Dom ne gre zraven je znesek na osebo 60,80 EUR

Če se DTI peljejo sami je njihov strošek na osebo cca 52,00 EUR, še vedno dražje kot v primeru da pridejo do Celja (CE-LJ-CE=15EUR/3=5E7os). Če potujejo z nami je njihov strošek 40 EUR/os. (pot iz LJ-CE plačajo sami).

Prosim vse, da čimprej sporočite morebitne spremembe glede trajanja nastanitev na otoku (odhod nedelja ali torek).

LP JELEN CAD
  • aimlezz
  • aimlezz avatar
  • BREZ POVEZAVE
  • Administrator
  • C.A.D.
  • Objav: 57
  • Prejem zahvale 3
C.A.D. Celjsko Airsoft Društvo

MRČARA 2014 04 Jun 2014 06:30 #226

Demšar je opozoril na FB, da je treba updejtat vse P.E.S. aplikacije ki bodo na Mrčari na verzijo .385, ker drugače komunikacija ne bo laufala.
  • Vrač
  • Vrač avatar
  • BREZ POVEZAVE
  • Fresh Boarder
  • Objav: 8
  • Prejem zahvale 2

MRČARA 2014 04 Jun 2014 18:57 #227

Mene zanima če ima kdo postajo za posodit mora pa imeti Kenwood vhod... :cheer:
Ker potrebujem dve postaje :O
  • Tomek
  • Tomek avatar
  • BREZ POVEZAVE
  • Junior Boarder
  • -=Kiss my Gun=-
  • Objav: 33
  • Prejem zahvale 2
Lp Tomek

MRČARA 2014 04 Jun 2014 20:14 #228

jutri pridi na sestanek in podaj tole temo naprej, da se dogovorimo. Tisti, ki ne gredo po mojem lahko posodijo postajce.
  • tomy.jelen
  • tomy.jelen avatar
  • BREZ POVEZAVE
  • Administrator
  • Prejem zahvale 4

MRČARA 2014 17 Jun 2014 12:02 #231

V imenu Adriatic Airsoft Alfa se Vsem zahvaljujem za sodelovanje in pomoč pri realizaciji dogodka. Spoznali smo veliko novih obrazov, veliko novih prijateljev, potencialnih gostov za AH4, se imeli nepozabno, kopali v morju, skupaj nazdravili in na koncu preživeli podaljšan vikend zabave.

Ne pozabimo na tisti dogovor za čiščenje otoka. Da obvestim tudi druge, je govora o tem, da člani CAD skupaj z boljšimi polovicami preživimo teden dni na otoku, pomagamo očistiti nesnago katero je za sabo pustila Yugo vojska (25 let), smo v odlični družbi, potne stroške imamo plačane ter vso jedačo in pijačo celotnega bivanja na otoku. Dalo bi se dogovoriti tudi o kakšne izletu na otok Lastovo in še in še.

Stroški prevoza:

Kombi: 1200km -- poraba 10L/100km = 120L x 1,36 E/L = 163 EUR
cestnina 628kn = 84 EUR

Pasat: 1200km -- poraba 7L/100km = 84L x 1,36 E/L = 115 EUR
cestnina 390kn = 52 EUR

SKUPAJ: 414 EUR /9kom = 46 EUR/osebo

Prodani MRE znesek je 80 EUR, od tega se odštejejo stroški izleta na otok Lastovo 30 EUR, kar znaša 50 EUR. Ostale MRE pakete smo razdelili med CAD člane na koncu dogodka.

Strošek prevoza na osebo je 46 EUR od katerega se odšteje za člane CAD 50 EUR. Pomeni da je strošek za CAD 38E/os in DTI 46E/os.

Plačano med potjo: še doplačati:

Marko CAD 28 EUR 10 EUR
Splinter CAD 30 EUR 8 EUR
Tomcat CAD 24 EUR 14 EUR
Tomek CAD 26 EUR 12 EUR
Iztok DTI 24 EUR 22 EUR
Miha DTI 45 EUR 1 EUR
Nejc DTI 45 EUR 1 EUR
Vrač CAD 91 EUR vrniti: 53 EUR
Jelen CAD 97 EUR vrniti: 59 EUR

Plačate ali meni osebno ali pustite pri Aimlezzu v trgovini.
  • tomy.jelen
  • tomy.jelen avatar
  • BREZ POVEZAVE
  • Administrator
  • Prejem zahvale 4