Ker Jelen ne zna postat, bom pa jaz:
PREVOZ:
V sredo proti večeru pride k meni Dom, prespi in v čertek zjutraj z nami naprej. V četrtek zjutraj do 00.30 pridejo DTI do mene, parkirajo vozilo pri meni in nato skupaj (Dom, Jelen, Vrač, DTI 3 kom) se pripeljemo do zbora pri mesninah. Dom pobere Splinterja in Tomcata kateri poberejo Tomeka pri njemu doma (oprema Splinterja in Tomcata v kombi). Kombi pobere Markota v Štorah. Skupaj se dobimo v Rog. Slatini od koder skupaj nadaljujemo pot.
Kombi: Jelen, Vrač, Marko, Izi, Nejc in Miha
Opel: Dom, Tomcat, Splinter in Tomek
V nedeljo gredo domov skupaj Dom, Tomcat, Marko in Iztok. Peljejo skozi LJ kjer odložijo Iztoka, nadaljujejo v Celje od tam naprej Dom sam proti domu (prosim Tomcata in Markota da se izemnjujeta od Splita do Celja ker Dom sam potuje še 250km proti domu).
V torek gremo ostali domov s kombijem direktno v Celje. Od mene gresta Grašiča nato s svojim vozilom v LJ.
V primeru, da Dom ne gre z nami, prosim da Splinter posodi megana ali Vrač pasata Markotu, Tomcatu in Iztoku ki gredo v nedeljo domov.
Zadeva je premišljena in izvedljiva.
Samo za info:
Kombi poraba 10,0l na 100km Celje-SPlit-Celje 1100km = 110l x 1,36 = 150 EUR + cestnina (60E) = 210 EUR
Osebno vozilo poraba cca 7l na 100km CE-ST-CE 1100km = 77l x 1,36 = 105 EUR + cestnina (50E) = 155 EUR
Skupni znesek obeh vozil je 365 EUR katerega delimo na 10 kom = 36.50 EUR/osebo
Če gredo DTI s svojim vozilom se znesek deli s 7 kom = 52,20 EUR/osebo
Če Dom ne gre zraven je znesek na osebo 60,80 EUR
Če se DTI peljejo sami je njihov strošek na osebo cca 52,00 EUR, še vedno dražje kot v primeru da pridejo do Celja (CE-LJ-CE=15EUR/3=5E7os). Če potujejo z nami je njihov strošek 40 EUR/os. (pot iz LJ-CE plačajo sami).
Prosim vse, da čimprej sporočite morebitne spremembe glede trajanja nastanitev na otoku (odhod nedelja ali torek).
LP JELEN CAD