Tole je bil najboljši dogodek katerega sem se do sedaj udeležil. Odlična družba, obilica smeha, dobri spopadi in še pa še. U glavnem res same dobre stvari glede spopada in vsega. Dejansko edini minus, ki bi ga jst pripisal je oblica komarjev, ki so me skoraj požrli. Hvala Jelenu, da mi je omogočil to doživetje. Hvala tudi celotni ekipi, bilo je super!
Bil sem RTO avstrijske ekipe. Del ekipe se je tekom igre izkazal kot zelo problematičen, kljub temu smo na koncu uspeli priti do spodobnega igranja in poznavanja pravil. Sama ekipa je bila odlično taktično podkovana in TL Mario je bil res super. Dobro smo se ujeli in odlično delovali.
Samih akcij ne bom opisoval, ker jih je bilo preveč. Najljubša akcija mi je bila z Johny-em, kjer sva uspešno rešila poveljnika naše strani iz ujetništva. V nočnem spopadu sem deloval skupaj z Jelenovo skupino v flenku. Nočni spopad je bil nepozaben. Naslednji dan pa sem tekom prvega spopada moral prenesti še vodo do nekih točk, ter jih označiti. Nato pa sem se spet pridružil svoji ekipi pri branjenju. Ko smo padli smo se prestavili v tunele, kjer pa tudi nismo zdržali prav dolgo. Ko smo padli v tunelih se je moja ekipa odločila končati z igro.
Tekom spopada so se pojavljale težave z komunikacijo po postaji in preko PES. Mislim, da je doseg po postaji na otoku na trenutke lahko težaven, vendar z sprehodom na bližnji hrib bi se dalo vse rešiti. Glede PES pa mislim, da niti ni potreben. Zadeva je super, vendar če zadeve nimamo vsi je brezveze, da se gremo s tem karkoli.
+/-:
+Organizator team
+Spopadi
+Vzdušje
+Odmori/Morje
+Vztrajnost JSOF
+Klubski našitki MARKO (končno)
-Komarji
-Na trenutke slaba komunikacija preko postaj in PES
Pogrešam: Šilt kapa multicam (zadaj pri tistem za nastavljat je povita z črnim ducktape)