Pozdravljen, Gost
Uporabniško ime: Geslo: Pomni me
  • Stran:
  • 1
  • 2

TEMA: OPFOR 2014

OPFOR 2014 20 Jun 2014 09:21 #234

OPFOR 2014

Sodelovanje na Opforju letos je sledeč. S strani organizatorja je dogovorjeno da se plača 20 eur po osebi. Je pa potrebno biti v vlogi VP na območju baze, pripravljene so posebne misije tako da bodo tudi izhodi izven nje, ter večji nadzor oz. večja pooblastila v času nočnega fajta. Nočni fajt oz večja pooblastila pomeni, da boste zadolženi za obrambo baze, Vi boste tisti kateri bodo nadzorovali obrambo, določali časovni interval nočnih straž, bili neke vrste poveljniki nočne straže. Kot sem že rekel, bodo pripravljene tudi posebne misije na terenu.

Tisti čas ko boste varovali, bom v vlogi poveljstva in če bo potrebno se vam bom tudi pridružil na misiji. Kar pomeni da misije bodo posebej izbrane za vas, ne bodo kr neki pohodi.
Da pa cena res pade pomeni še za manj plačila je pa sodelovanje v vlogi LARP. Pomeni da odigrate vlogo zajetih vojakov, vam naličijo obraze kao mučenja in vas somalijska vojska reši.
Je pa še ena težava in sicer glede prevoza. Js mam delovni vikend kar pomeni da sem na šihtu v petek popoudne do večera in soboto zjutraj. Pridem pa v soboto popoldne na Poček. Poskrbite si za prevoz na Poček, nazaj peljem tudi jaz.
  • tomy.jelen
  • tomy.jelen avatar
  • BREZ POVEZAVE
  • Administrator
  • Objav: 69
  • Prejem zahvale 4
Administrator je onemogočil možnost javnega nivoja zapisa.

OPFOR 2014 27 Jun 2014 14:19 #238

OPFOR 2014

Po premisleku in veliki žalosti moram odpovedati svojo udeležbo na letošnjem OPFOR 2014. Kljub veliki želji sta dejansko narava dela rokovna izvedba dela , ki sem ga prevzel prehuda, da bi lahko pred investitorjem opravičil svoj izostanek za celoten vikend.
Tako da sem na žalost OUT.

Želim vam ogromno kvalitetneh spoapadov.

LP

Splinter
  • splinter
  • splinter avatar
  • BREZ POVEZAVE
  • Administrator
  • Objav: 7

OPFOR 2014 27 Jun 2014 14:43 #239

BUUUUUUUU :cheer:
  • Tomek
  • Tomek avatar
  • BREZ POVEZAVE
  • Junior Boarder
  • -=Kiss my Gun=-
  • Objav: 33
  • Prejem zahvale 2
Lp Tomek

OPFOR 2014 27 Jun 2014 15:29 #240

@Splinter kontaktiraj Demšarja oz. se prijavi na tisto stran z mailom in se odjavi od dogodka
  • marko
  • marko avatar
  • BREZ POVEZAVE
  • Administrator
  • Objav: 40
  • Prejem zahvale 5
Embrace the suck.

OPFOR 2014 27 Jun 2014 16:17 #241

Nič ne javljaj naprej, ker je na dogodkih vpisan tudi Doddy in se zamenja s Splinterjem..

Zaenkrat IN:

Marko
Tomcat
Tomek
Killer
Jelen
Vanhall
Doddy

PRESS
Loki
Godi

PREVOZ:

Kombi: Jelen + Tomcat, Loki, Godi, Killer, Vanhall - zbor mesnine oz na poti tja..

Mecedez: Tomek + Marko, Doddy - zbor mesnine oz Tomek pobere Markota v Štorah in z Doddyem se dogovori..

ZBOR pri mesninah v petek 04.07.2014 ob 17.30

Time line DTI:

17.00 - 22.00 Chrono + registracija
17.00 - 22.00 postavitev tabora
22.00 - 00.00 BRIFING-i
00.00 - ZAČETEK IGRE

Time line CAD:

17.30 - 18.00 ZBOR mesnine
18.00 - 19.30 ODHOD in PRIHOD na Poček
20.00 - 21.30 Chrono, registracija, postavitev šotorov (tabora),
22.00 - 23.00 Brifing
23.00 - 00.00 GEAR-UP in priprava obrambe baze

00.00 - 06.00 nočna straža baze

Nočna straža baze bo trajala nekje med 00.00 do 06.00. V tem času se že prej sami razdelimo v bady team-e, kateri bodo na smene nadzorovali stražo. Pomeni da sta 2kom na straži med tem ko ostali počivajo in so pripravljeni na pomoč. V naslednjem tednu pripravim spisek prijavljenih, da bosta lahko Tomcat in Marko v naprej določila oz. pripravila skupine straže.

Nočna straža oz. straža

Marko TL1 + Killer GUNNER
Vanhall TL2 + Doddy SNIPER
Tomcat TL3 + Tomek MEDIC

"OBVEZNE ČELADE"

Jelen v poveljstvu, da Vam pripravim zanimive naloge poleg varovanja baze. Če bo le možno se Vam pridružim pri opravljanju nalog.

Godi PRESS 1
Loki PRESS 2

Godi in Loki dobita modre čelade "UN", imejta enobarvni brezrokavnik, civilna oblačila, brez replik oz. side arm, snemalno opremo,..

PROPI:

Predlagam da postavimo ponjavo med drevesi, imamo skupna ležišča (nikoli ne bomo vsi počivali zaradi straže), skupno kuhinjo. Zanima me še, če ima kdo večji "camelback" za vodo (obesiš na drevo za pranje posode in umivanje), v primeru da ne, če se ga da v tem času se nabavi v imenu kluba.

- ponjava 3x6m 2kom
- vrvica 4mm 50m
- kuhinja (plinski gorilnik, kamp mizica, srednje velika posoda, papirnate brisače, cet, gobica)
- šotorka klubska 2kom
- gasilska miza (miza + 2x klop)
- šotor (za opremo v primeru dežja)
- označevalni trak (bel/rdeč - označiti zunanje dele baze, do kam sega)
- agregat + gorivo (mešanca)
- reflektor LED 20W
- električni razdelilec in podaljšek 25m

Če sem karkoli pozabil prosim dopišite samo tukaj. Razgovori o tem in onem na FB. Zaradi preglednosti in lažje priprave dodatne opreme..
  • tomy.jelen
  • tomy.jelen avatar
  • BREZ POVEZAVE
  • Administrator
  • Prejem zahvale 4

OPFOR 2014 27 Jun 2014 21:54 #242

Glede prevoza je prišlo do spremembe in sicer je Tomek brez avta. Pomeni da se naj nekdo drug javi da pelje in ima vinjeto..
  • tomy.jelen
  • tomy.jelen avatar
  • BREZ POVEZAVE
  • Administrator
  • Prejem zahvale 4
  • Stran:
  • 1
  • 2